Jurken huren

Wanneer je uitgekeken bent op de jurken uit de eigen kledingkast, kom dan naar Sur-Mesure en kies daar een mooie jurk uit die je voor jouw feest wil dragen. Wij bieden een mooie collectie jurken voor een goedkope prijs. Je kunt een jurk bij ons voor 1 of meerdere dagen huren tegen een vaste prijs.

Kaftan en Takshita (Marokkaanse jurk) huren

Voor zowel de bruid als de gasten van een bruiloft bieden wij Marokkaanse jurken te huur aan. Je kunt in onze uitgebreide collectie jurken huren voor een goede prijs. Zo kun je kaftans en takshita’s huren. Voor de bruid bieden wij trouwjurken aan compleet met sieraden en riemen. Deze bruidsjurken springen in het oog en zijn perfect afgewerkt. Voor het huren van een complete trouwjurk ben je bij Sur-Mesure aan het juiste adres.

Negaffa en Ziana

Bij een Marokkaanse bruiloft hoort een Negaffa (Ziana). Wij kunnen je in contact brengen met een ervaren Negaffa (Ziana) en kunnen alle spullen die hiervoor nodig zijn verhuren. De Negaffa (Ziana) zal er zorg voor dragen dat jij een perfecte bruiloft hebt. Van het aankleden en het opmaken van de bruid, tot de spullen die gebruikt worden voor de bruiloft en de henna-avond, onze Negaffa (Ziana) zorgt er voor dat de organisatie van jouw bruiloft perfect is. Kom gerust langs in onze winkel voor het maken van een afspraak om te kijken wat onze Negaffa precies voor je kan betekenen.